Principii

Educație

Ne dezvoltăm, ne educăm și ne creștem unii pe alții

Incluziune

Credem în echitate, drepturi egale și siguranță

Sustenabilitate

Gestionăm responsabil resursele materiale și financiare

Natură

Avem grijă de natură și de resursele sale

Echipa

George Adrian Oprea

De peste 14 ani este trainer de educație non-formală, a coordonat proiecte în asociația Synergy și fondator Outdoor360. Cu peste 2000 de participanți anual în teambuilding-urile și training-urile sale, George a dezvoltat noi metode de lucru outdoor, cu accent pe dezvoltarea unei vieți sănătoase. A coordonat ca manager peste 25 de proiecte finanțate în cadrul Erasmus+

Adriana Costin

Lucrează ca profesor de engleză și activează în sfera ONG-urilor de mai bine de 7 ani, fiind mediul în care s-a dezvoltat cel mai mult pe plan personal. Contribuie la educația formală și non-formală a copiilor și tinerilor, și își dedică timp organizării de activități pentru copii din centre de plasament, menținând totodată o bună relație cu instituțiile partenere.

Matei Lupașcu

Chiar dacă pregătirea sa profesională este în aria medicinei dentare, Matei a avut curajul să își urmeze visurile și a schimbat direcția profesională înspre educația non-formală, organizând activități outdoor pentru copii din centre în care aduce un plus de conștientizare participanților asupra mediului înconjurător și a relației de interdependență dintre acesta și oameni.

George Mihăilă

Cu 7 ani de experiență pe zona de producție foto-video în cadrul proiectelor de educație outdoor, George a devenit parte integrantă a echipei. El se ocupă de tot ce înseamnă produse digitale ale asociației, de la design grafic, materiale printabile, până la documentare și video-interviuri. Experimentează de ceva ani educația non-formală în care cred cu tărie că aduce schimbarea.

Beneficiari

Principiile noastre nu ar genera nici un impact dacă nu ar fi împărtășite comunităților. Ne îndreptăm atenția spre tinerii fară posibilități materiale, dar cu voință de învățare și provocare. Vrem să oferim oportunitatea de dezvoltare celor care nu au această șansă, întrucât contextul lor socio-economic atrage alte priorități, focalizate pe nevoile de bază.

Sponsori

Mulțumim celor care ne susțin în a aduce tinerii mai aproape de natură.

Parteneri