Cantonament de viață sănătoasă

Lansăm proiectul “Cantonament de viață sănătoasă” ce va cuprinde 3 tabere outdoor pentru 50 de tineri din comunitățile rurale din apropierea Iașului. Experiența va fi una de învățare non-formală în care vom sta doar în natură cu 2 nopți de campare la cort.

Plantăm semințe de responsabilizare. Contribuim la integrare

Amenajăm grădinile la 2 centre de servicii sociale, transformându-le în spații educative de tip amfiteatru, amenajate cu băncuțe, plante și echipamente sportive. 

Dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă prin activități outdoor de cunoaștere și dezvoltare personală pentru tineri din centrele de servicii sociale

Am implementat 13 tabere în natură pentru peste 130 de tineri din 6 centre de servicii sociale din județul Iași. În cadrul acestora, participanți au deprins abilități pentru o viață independentă.

Streetball360 - teren de baschet în cartierul Alexandru

Pe locul unui teren de joacă dezafectat am reamenajat un teren de streetball cu 2 panouri deschis publicului. L-am dotat cu echipamente profesioniste și l-am redat comunității pentru a se bucura de el.

Slackline is slick - comunitate de slackline

Am inițiat și dezvoltat comunitatea de slackline prin promovarea sportului la festivalurile din Iași. Am creat un festival dedicat sportului și am adunat la un loc pasionații din Iași și din țară.