Membrii echipei de proiect

Înainte să pornim la drum, am conturat echipa de proiect, un grup de prieteni care lucrează în domenii conexe, pasionați și dedicați către educația outdoor.

George Adrian Oprea – manager de proiect – de peste 12 ani este trainer de educație non-formală, coordonator de proiecte în asociația Synergy și fondator Outdoor360. Cu peste 800 de participanți anual în teambuilding-urile și training-urile sale, George a dezvoltat noi metode de lucru outdoor, cu accent pe dezvoltarea unei vieți sănătoase. A coordonat ca manager peste 25 de proiecte finanțate sub programele: Youth in Action, Grundtvig, Erasmus+.


Adriana Costin – formator – lucrează ca profesor de engleză și activează în sfera ONG-urilor de mai bine de 5 ani, fiind mediul în care s-a dezvoltat cel mai mult pe plan personal. Contribuie la educația formală și non-formală a copiilor și tinerilor, coordonează la nivel local echipe de voluntari în cadrul Programului Educațional Ajungem Mari și își dedică timp organizării de activități pentru copii din centre de plasament, menținând totodată o bună relație cu instituțiile partenere.


Matei Lupașcu – formator – chiar dacă pregătirea sa profesională este în aria medicinei dentare, Matei a avut curajul să își urmeze visurile și a schimbat direcția profesională înspre educația non-formală, organizând activități outdoor pentru copii din centre în care aduce un plus de conștientizare participanților asupra mediului înconjurător și a relației de interdependență dintre acesta și oameni.


“Proiect derulat de Asociația Outventure și finanțat prin programul „În Stare de Bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”.