6 tabere implementate

Suntem în luna 4 de proiect și am reușit să implementăm 6 tabere din cadrul proiectului “Dezvoltarea abilitatilor pentru o viata independenta prin activitati outdoor de cunoastere si dezvoltare personala pentru tineri din centrele de servicii sociale”

Jurnal de proiect – 1/12 tabere efectuate

A trecut prima tabără în care am avut 15 fete participante de la centrul de servicii sociale din Pașcani.  Ne-am bucurat de vremea bună cu două nopți de dormit la cort, ateliere de nutriție, activități de autocunoaștere și sănătate emoțională, ateliere de educație financiară și drumeții. Un weekend plin de energie și voie bună, din care toți am învățat câte ceva.

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupașcu, Alexandru Bodnar, Ilinca Pavel și Daniel Iordache.


Jurnal de proiect – 2/12 tabere efectuate

A doua tabără tocmai ce s-a încheiat. Un weekend plin de provocări și învățăminte, atât pentru participanți, cât și pentru echipa noastră.

Am petrecut 3 zile în natură alături de un grup de copii de la Centrul rezidențial „Ion Holban”; am gătit împreună și am dormit la cort, ne-am jucat și am deprins abilități noi. 

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupascu, Ioana Roset, Boaca Alex  și Radu Chelariu


Jurnal de proiect – 3/12 tabere efectuate

Ce repede a trecut și a treia tabără – de data aceasta am avut 15 tineri de la Centru de servicii sociale Bucium. Deși vremea a fost mai răcoroasă, nu ne-a împiedicat să cunoaștem și să explorăm natura, să învățăm să gătim și să ne responsabilizăm pe zi ce trece. Din colegi au devenit un grup unit de prieteni! 

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupașcu, Ștefana Bănică, Cătălina Gîrleanu și Codrin Iluță. 


Jurnal de proiect – 4/12 tabere efectuate

A patra tabără a fost una plină de soare, curaj și bunătate. De data aceasta am avut un grup de tineri de la Centrul de Servicii Sociale “Sf.Nicolae” Pașcani. Urmează încă două tabere la cort, iar după ne mutăm indoor, la o cabană silvică, pentru încă 6 evenimente.

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupascu, Raluca Marcu, Andra Petcu, Andreea Barna.


Jurnal de proiect – 5/12 tabere efectuate

Un al 5-lea weekend din modulul 1 de activități alături de un grup de tineri de la centrul social din Bucium. Am gătit împreună și ne-am auto-administrat resursele timp de 3 zile, am drumețit pe cărările pădurii din Bârnova și am discutat despre visele noastre și cum putem să ajungem la ele. 

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupascu, Adina Timofte, Ionuț Cozma, Alex Scorțariu.


Jurnal de proiect – 6/12 tabere efectuate

În weekend-ul trecut am avut prima tabără din modulul 2 la o cabană silvică din mijlocul pădurii. Grupul care a fost în prima tabără la cort în august a venit pentru a doua etapă, în care am avut discuții și experiențe productive despre managementul banilor, relații sănătoase și echilibru emoțional. Ne bucurăm că taberele noastre vor trece prin toate sezoanele și vom experimenta dinamica naturii prin drumeții și experiențe senzoriale.

Mulțumim echipei de traineri și voluntari: Adriana Costin, Matei Lupascu, Ilinca Pavel, Alexandru Bodnar, Constantin Urzică.


“Proiect derulat de Asociația Outventure și finanțat prin programul „În Stare de Bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”.